COW.20KANTOOR CONCEPT-A

OPDRACHTGEVERConcept-A bv
LIGGINGAntwerpen
FUNCTIEInterieurinrichting kantoor
OPPERVLAKTE
TEAMGert Janssens
Monica Grau
Renata de Sousa
AANNEMINGConcept-A bv
FASERealisatie
FOTO’SNick Claeskens

Een afgeleefd pand uit de jaren 80 in een kmo-zone wordt volledig gestript en omgevormd tot een kantoor. De bouwheer is een kleine aannemer/schrijnwerker en wenst door middel van dit project de vele mogelijkheden aan te tonen, op een tijdloze manier. De werkomgeving wordt zo tegelijkertijd zijn eigen showroom.

In het ontwerp wordt getracht de ruimte zo groot mogelijk te doen aanvoelen, zonder het warme en huiselijke uit het oog te verliezen.

Door het gebruik van recycleerbare materialen wordt er economisch gebouwd. De plafonds zijn uitgevoerd in aluminium en voor de tussenwanden wordt hout toegepast.
Verder wordt gezocht naar een minimum aan afvalproductie, bv. door het gebruik van tegels en het toepassen van een standaard maatvoering. Ook wordt er aandacht geschonken aan onderhoudsvriendelijke ontwerpoplossingen.